a
a
a

Win kaarten voor Monster Jam

Monster Jam

AS BIG AS IT GETS! De Monster Jam Stadion Tour komt terug naar Arnhem. Monster Jam, ‘s werelds grootste, luidste en beroemdste monstertruck tour, komt dit jaar terug naar Arnhem met nog meer actie, races en waanzinnige stunts. Wil jij hierbij zijn? Bij ONS mogen we 2 x 4 kaarten weggeven!

Fans en sensatiezoekers van alle leeftijden zien hoe de 5000 kilo wegende trucks, zoals Grave Digger®, Max-D, ElToro Loco®, Megalodon® en meer, grenzen verleggen en de aarde doen opspatten tijdens de Race-, Skills en Freestyle wedstrijden op het speciaal aangelegde parcours in het Gelredome in Arnhem.
Alsof dat nog niet genoeg is komen ook de Freestyle motorcrossers (FMX) mee om de meest gewaagde sprongen uit te voeren. De Monster Jam Pit Party, voorafgaand aan het event, geeft fans een unieke kans om de gigantische Monster Jam trucks van héél dichtbij te bekijken, de coureurs en crew te ontmoeten, foto’s te maken en handtekeningen te verzamelen. Jij kunt met vrienden en familie bij dit onvergetelijke spektakel aanwezig zijn. 

Wij mogen 2 x 4 kaarten weggeven voor de Monster Jam Show met toegang tot de Pit Party op zondag 12 mei.

Deze winactie is gesloten. De winnaars hebben bericht gehad.

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2024 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)