a
a
a

Adverteren bij ONS

COMMERCIËLE MOGELIJKHEDEN ONS


Over Kompas Publishing B.V.:
Kompas Publishing B.V. is een jonge en dynamische organisatie met verschillende bekende titels in haar portfolio, waaronder Startpagina.nl, GoeieVraag, Fietsnetwerk, KEKMama en Zeker.com. Met meer dan 60 medewerkers en een maandelijks uniek bereik van ruim 10 miljoen Nederlanders is Kompas Publishing B.V. een snelgroeiend mediabedrijf.

KIJK NAAR ONS
ONS is dé zender voor 50-plussers. Het is de zender voor mensen die houden van goede series, Nederlandse speelfilms, geschiedenis en entertainment. Een televisiezender voor mensen die midden in het leven staan, maar met een hart voor het verleden.

DOELGROEP
ONS richt zich primair op 50-plussers. Nederland telt zes miljoen mensen boven de 49. Dat is bijna 40 procent van de bevolking − en voor de komende jaren de grootste groeimarkt. Want er komen steeds meer van die fitte plussers bij. Zij vormen de groep met het meeste geld en de meeste vrije tijd. ONS is dus de goede zender op het goede moment.

 

KEY FACTS ONS
Te ontvangen in ca. 5 miljoen huishoudens

Gemiddeld 250.000 kijkers op doordeweekse dagen

Gemiddeld 400.000 kijkers in het weekend

Wekelijks bereik van 1 tot 1.4 miljoen unieke kijkers

Bereik van ruim 26.000 volgers via social media en nieuwsbrief


HERKENBARE PROGRAMMA’S
ONS heeft een 24-uurs programmering vol herkenbare programma’s. Programma’s die iets betekenen voor de mensen voor wie we het doen. Dit zijn programma’s over reizen, natuur en cultuur; over geschiedenis en nostalgie; over gezondheid, lekker eten en drinken. Natuurlijk bieden we ook volop ouderwets topamusement, kwaliteitsdrama, Nederlandse en Britse komedies, speelfilms en veel muziek. Naast bestaande programma’s brengt ONS ook eigen producties.
Lees hier meer over de programma’s >>


ADVERTEREN EN COMMERCIËLE MOGELIJKHEDEN
Voor de 50plus doelgroep heeft ONS iets unieks te bieden. De televisiezender kan een hoog en gericht bereik realiseren binnen de doelgroep. En met een website en app heeft ONS de beschikking over een groot online platform. Deze kan standalone of juist gecombineerd met TV, met bijbehorende synergie-effecten, ingezet worden. ONS biedt meer dan spotsamenwerkingen: het ONS Partnership team bedenkt, ontwikkelt, en produceert multimediale campagnes op basis van de doelstellingen van de adverteerder. 


Neem voor meer informatie contact op met ONS via [email protected].

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2024 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)