a
a
a

Welkom bij ONS!

ONS is dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen. ONS biedt een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment.

Herkenbare programma’s

Bij ONS ziet u programma’s uit en over het verleden. Programma’s die u een goed gevoel geven. Denk aan klassiekers als The Love Boat, Charlie's Angels en 'Allo 'Allo. Maar ook prachtige historische kostuumdrama’s en films die de sfeer van vroeger uitademen.

Maar ONS biedt veel meer: natuurprogramma’s, films met topacteurs die u elders niet ziet en aandacht voor maatschappelijke onderwerpen en ‘het goede leven’.

Uiteraard ziet u bij ONS ook echte archiefbeelden van vroeger en ook de beste (Nederlandse) entertainers keren bij ONS terug op de buis.

En er is muziek! Dus haal uw dansschoenen maar uit de kast en geniet van de hits van toen of geniet van muzikale reisprogramma’s uit Oostenrijk & Duitsland! 

Kijk voor de huidige programmering in onze tvgids.

Kompas Publishing B.V.
ONS is onderdeel van Kompas. Over Kompas Publishing B.V.:
Kompas Publishing B.V. is een jonge en dynamische organisatie met verschillende bekende titels in haar portfolio, waaronder Startpagina.nl, GoeieVraag, Fietsnetwerk, KEKMama en Zeker.com. Met meer dan 60 medewerkers en een maandelijks uniek bereik van ruim 10 miljoen Nederlanders is Kompas Publishing B.V. een snelgroeiend mediabedrijf.

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2024 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)