a
a
a

Welkom bij ONS!

ONS is dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen. ONS biedt een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment.

Herkenbare programma’s

Bij ONS ziet u programma’s uit en over het verleden. Programma’s die u een goed gevoel geven. Denk aan klassiekers als Wordt U al Geholpen?, Medisch Centrum West en You Rang M'Lord?. Maar ook prachtige historische kostuumdrama’s als James Herriot en The Onedin Line en films die de sfeer van vroeger uitademen.

Maar ONS biedt veel meer: natuurprogramma’s, films met topacteurs als Monique van de Ven, Rutger Hauer en Peter Faber en aandacht voor ‘het goede leven’ met bijvoorbeeld de culinaire roadtrip van acteur Sjoerd Pleijsier in En Route avec Pleijsier.

Uiteraard ziet u bij ONS ook echte beelden van vroeger in archiefprogramma’s als Een Bijzonder Jaar, De Gouden Jaren en Mijlpalen van de 20e eeuw.

De beste Nederlandse entertainers keren bij ONS terug op de buis: Snip en Snap, De Mounties en een keur aan andere toppers in het programma Gouden Amusement.

En er is muziek! Erik de Zwart presenteert het Top 40 Hitdossier en in De Plaat Blijft Hangen ziet u muziekclips uit de jaren 70 en 80. Haal uw dansschoenen maar uit de kast!


Kijk voor de huidige programmering in onze tvgids.

Bureauvijftig
ONS is onderdeel van Bureauvijftig. Bureauvijftig helpt bedrijven om vijftigplussers écht te begrijpen en te bereiken. Om de juiste producten en diensten te ontwikkelen, lanceren en vermarkten. Het team helpt bij ouderenmarketing en vijftigplusmarketing. Altijd op basis van waardevolle inzichten uit onderzoek. Ze sparren graag over een nieuwe strategie of aanpak en ondersteunen bij het verwoorden van een inspirerende en kansrijke koers. En uiteraard helpen zij ook met het daadwerkelijk realiseren van de gemaakte plannen. Kijk voor meer informatie op de website van Bureauvijftig.
 
 

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2021 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)