a
a
a

Welkom bij ONS!

ONS is dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen. ONS biedt een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment.

Herkenbare programma’s

Bij ONS ziet u programma’s uit en over het verleden. Programma’s die u een goed gevoel geven. Denk aan klassiekers als Little House on the Prairie, Sil de Strandjutter en Fawlty Towers. Maar ook prachtige historische kostuumdrama’s en films die de sfeer van vroeger uitademen.Maar ONS biedt veel meer: natuurprogramma’s, films met topacteurs die u elders niet ziet en aandacht voor maatschappelijke onderwerpen en ‘het goede leven’.

Uiteraard ziet u bij ONS ook echte archiefbeelden van vroeger en ook de beste (Nederlandse) entertainers keren bij ONS terug op de buis.

En er is muziek! Dus haal uw dansschoenen maar uit de kast en geniet van de hits van toen.

Kijk voor de huidige programmering in onze tvgids.

MEDIAVIJFTIG
ONS is onderdeel van Mediavijftig. Mediavijftig helpt bedrijven om vijftigplussers écht te begrijpen en te bereiken. Om de juiste producten en diensten te ontwikkelen, lanceren en vermarkten. Het team helpt bij ouderenmarketing en vijftigplusmarketing. Altijd op basis van waardevolle inzichten uit onderzoek. Ze sparren graag over een nieuwe strategie of aanpak en ondersteunen bij het verwoorden van een inspirerende en kansrijke koers. En uiteraard helpen zij ook met het daadwerkelijk realiseren van de gemaakte plannen. Kijk voor meer informatie op de website van Mediavijftig.

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2023 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)