a
a
a

Welkom bij ONS!

ONS is dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen. ONS biedt een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment.

Herkenbare programma’s
Bij ONS ziet u programma’s uit en over het verleden. Programma’s die u een goed gevoel geven.
Denk aan klassiekers als Bonanza, Medisch Centrum West en Kookgek met Braakhekke. Maar ook prachtige historische kostuumdrama’s en films die de sfeer van vroeger uitademen.

Maar ONS biedt veel meer: Natuurprogramma’s als Plattelanders, Ontdek je Plekje en Nationale Landschappen. Films met topacteurs als Monique van de Ven, Rutger Hauer en Peter Faber. En er is aandacht voor ‘het goede leven’ met bijvoorbeeld de culinaire roadtrip van acteur Sjoerd Pleijsier in En Route avec Pleijsier.
Uiteraard ziet u bij ONS ook echte beelden van vroeger in archiefprogramma’s als Een Bijzonder Jaar, De Gouden Jaren en Mijlpalen van de 20e eeuw.

De beste Nederlandse entertainers keren bij ONS terug op de buis: Snip en Snap, De Mounties en een keur aan andere toppers in het programma Gouden Amusement.

En er is muziek! Erik de Zwart presenteert het Top 40 Hitdossier en Ernst Daniel Smid introduceert klassieke concerten in het programma Ernst op Zondag. In De Plaat Blijft Hangen ziet u muziekclips uit de jaren 70 en 80. Haal uw dansschoenen maar uit de kast!

Kijk voor de huidige programmering in onze tvgids.

Just Media Group
ONS is onderdeel van de Just Media Group. Just Media Group is een full service mediabedrijf welke entertainment content produceert, creëert en distribueert voor de Benelux-markt en voor B2B. Tot de Just Media Group behoren naast ONS ook de bedrijven Just Works, Just Formats, Just4Kids, Just Entertainment, Just Productions en Just4Trade. Meer informatie is te vinden op www.justmediagroup.nl
 
 

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2019 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)