a
a
a

Uitzending Gemist

Uitzending Gemist gaat veranderen voor u.

Beste Uitzending Gemist gebruiker. Er gaat hier binnenkort iets veranderen! Nog tot voor kort was het niet mogelijk of soms niet toegestaan dat onze programma’s konden worden teruggekeken bij de providers.

Inmiddels kunt u onze uitzendingen gemakkelijk en gebruiksvriendelijk terugkijken bij uw eigen TV aanbieder.

Daardoor kunt u gewoon op uw televisiescherm genieten van onze programma’s in de beste beeldkwaliteit.

Wij zullen dan ook hier binnenkort alle informatie hierover plaatsen en een directe link maken naar uw omgeving bij uw eigen TV provider.

Dat betekend ook dat uitzending gemist middels de website zal stoppen.

Op dit moment werken wij daarnaast aan een schitterende nieuwe online omgeving waar u straks niet alleen de huidige programma’s kunt (terug) kijken maar juist ook toegang heeft tot méér afleveringen en meer seizoenen van uw favoriete programma’s. Ook zullen we daar nog meer nieuwe series kunnen toevoegen dan u op de zender live kunt volgen.

Dit wordt een video on demand platform met abonnement zoals u dat kent van Netflix, Videoland of Amazon Prime maar dan met de beste nostalgische programma’s.

Wij willen u als vaste Uitzending Gemist gebruiker natuurlijk graag tegemoet komen met een gratis proefperiode op dit nieuwe platform. Als u daarvan gebruik wenst te maken verzoeken wij u het formulier hieronder in te vullen. Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen en sturen u voor start een unieke code toe.

Vanzelfsprekend blijft ONS gewoon te zien bij uw provider zoals u dat gewend bent. Het nieuwe platform is enkel een extra dienst die wij gaan aanbieden voor alle liefhebbers van nostalgische programma’s.

Contact

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2024 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)