a
a
a

Populaire comedy Man over de Vloer terug op tv bij ONS

Man over de Vloer

Vanaf maandag 4 september keert de populaire comedyserie Man over de Vloer terug op tv bij ONS. De kijkers van ONS vroegen massaal om het opnieuw uitzenden van deze serie die in de jaren 70 voor het eerst te zien was.
 

Met Man over de Vloer brengt ONS een grote publieksfavoriet terug op tv. De serie is ook bekend onder de originele titel Man About the House en gaat over de twee vrijgezelle dames Jo en Chrissy. Zij huren een verdieping bij het overbekende echtpaar George en Mildred Roper. Om de huur op te kunnen brengen, zoeken zij een huisgenoot die ze vinden in de vorm van Robin. Maar met name huisbaas George heeft er grote problemen mee dat een man bij de dames intrekt. Robin doet daarom alsof hij op mannen valt, maar dat valt voor de notoire vrouwenversierder niet altijd mee.
 
In de jaren 70 was Man over de Vloer enorm populair. Er zijn verschillende spin-offs van de serie gemaakt, waaronder de eveneens heel populaire serie George & Mildred. Ook deze serie zal later dit jaar te zien zijn bij ONS.
 
Man over de Vloer is vanaf 4 september iedere maandag te zien om 18:30 en 23:30 uur.

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2019 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)