a
a
a

ONS Kijkerspanel

Meer informatie

Het ONS Kijkerspanel is in het leven geroepen om u als kijker de kans te geven om uw stem te laten horen. Wanneer u zich aanmeldt voor dit panel zullen wij u met enige regelmaat vragen stellen over de zender ONS, over de programma's die wij uitzenden en over wat u denkt dat anders zou moeten. Maar ook vragen over u persoonlijk, zoals uw interesses, uw gezinssamenstelling en hoeveel u televisie kijkt.

De vragen worden via online enquetes gesteld. U kunt ze gemakkelijk beantwoorden van achter uw computer, telefoon of tablet en het zal u per vragenlijst nooit meer dan een paar minuten tijd kosten.

Daarnaast wil ONS de kijkers ook graag ontmoeten om in een ouderwets gesprek te weten te komen wat zij vinden en wat hun ideeën over de zender zijn. Wij zullen met enige regelmaat kijkersbijeenkomsten organiseren waarbij wij onze kijkers uitnodigen in ons kantoor in Hilversum om samen met hen te brainstormen over ONS en de programma's die wij uitzenden. Uiteraard zijn deze bijeenkomsten niet verplicht. U kunt, wanneer u zich aanmeldt voor het kijkerspanel van ONS, aangeven of u geïnteresseerd bent om ook bij deze bijeenkomsten in Hilversum aanwezig te zijn.

Kortom: U kunt uw mening geven en ideeën indienen. Uiteraard worden al uw gegevens vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om onze programmering beter af te stemmen op de wensen van onze kijkers.

Hieronder vindt u een aantal veel gestelde vragen met betrekking tot het kijkerspanel. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefonisch via 035-2031280.


- Hoe kan ik mijn gegevens (bijvoorbeeld mijn e-mailadres) wijzigen?
Stuur een e-mail met als onderwerp 'Aanpassen gegevens kijkerspanel'. Vermeldt in de mail uw nieuwe gegevens.

- Hoe kan ik mijn deelname opzeggen?
Stuur een e-mail met als onderwerp 'Opzeggen kijkerspanel'. 

- Hoe vaak krijg ik een vragenlijst toegestuurd?
Dit is afhankelijk van bijvoorbneeld uw leeftijd, geslacht en hoe vaak u naar de zender kijkt. U kunt uitgaan van gemiddeld 1x per 2 maanden.

- Staat er een beloning tegeover mijn deelname aan het kijkerspanel?
Bij iedere vragenlijst zullen wij een leuke prijs verloten onder de deelnemers. 

- Hoe gaat het ONS Kijkerspanel om met mijn privacy?
ONS gaat zeer zorgvuldig met uw privacy om. Gegevens uit de onderzoeken worden niet aan derden verstrekt. De informatie wordt anoniem verwerkt. Ook uw persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt.Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2024 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)