a
a
a

Nostalgische kinderprogramma's terug op tv bij ONS!

ONS Jeugdsentiment

ONS brengt vanaf zaterdag 29 april een groot aantal kinderprogramma’s van toen terug op televisie onder de noemer ONS Jeugdsentiment. Wij spelen hiermee in op een steeds vaker terugkerend verzoek van onze kijkers. In het twee uur durende blok ONS Jeugdsentiment zullen diverse nostalgische kinderprogramma’s terugkeren. De samenstelling van het blok zal met enige regelmaat veranderen.

ONS Jeugdsentiment is vanaf 29 april te zien op zaterdagen van 16:00 tot 18:00 uur en op zondagen van 08:00 tot 10:00 uur. Aanvankelijk zullen de volgende programma’s te zien zijn:

ALLEEN OP DE WERELD – Originele serie uit de jaren 70. Het beroemde verhaal van Remi die wordt verkocht aan straatmuzikant Vitalis en samen met een groep dieren als artiesten het land door trekt.

MIK EN MAK – Kinderserie uit de jaren 60 rondom de avonturen van de olijke zwervers Mik en Mak. Met typetjes als Oma Tingeling en Meneer Humdrum.

MADELIEF – Kinderserie uit de jaren 90, naar het bekende boek van Guus Kuijer.

Later dit jaar zullen onder andere de allereerste televisieserie van Bassie & Adriaan, De Plaaggeest, en Peppi & Kokki te zien zijn in ONS Jeugdsentiment.
 
Leuk voor de kinderen en kleinkinderen, maar vooral ook voor uzelf!
 

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2020 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)