a
a
a

Nieuwe programma’s bij ONS

Nieuwe programma’s bij ONS

Vanaf september zijn bij ONS veel nieuwe programma’s te zien. Hier vind je een overzicht van de programma’s die in september van start gaan. Hou deze pagina in de gaten voor nog meer nieuwe programma’s en de uitzendtijden.

Bij ONS aan Tafel
In Bij ONS aan tafel nodigt presentatrice Kristel van Eijk elke week een aantal bekende gasten uit in een strandpaviljoen aan de Loosdrechtse plassen. De gezichten van ONS, spraakmakende gasten en bekende Nederlanders nemen samen met Kristel de week door. Chef-kok Walter Muis bereidt iedere aflevering een heerlijke maaltijd die geproefd mag worden door de gasten. Daarnaast is er iedere aflevering muziek met wekelijks een muzikale gast, die zijn/haar favoriete nummer akoestisch ten gehore brengt..
Bij ONS aan tafel

Word wakker met ONS
Elke zondag om 10:00 uur start een drie uur durend zondagochtendprogramma vanuit boekhandel Scheltema op het Rokin in Amsterdam. Twee presentatrices ontvangen in de boekhandel verschillende gasten. Er wordt gekookt, er wordt over boeken, films en gadgets gesproken en de laatste trends komen voorbij. Ondertussen is de boekhandel gewoon open. Tijdens deze 3 uur durende show worden verschillende programma’s gestart, zoals Ernst op zondag en Hollandse meesters.
Word wakker met ONS

En route avec Pleijsier
De twee vrienden, acteur en schrijver Sjoerd Pleijsier en Fransman en chef-kok Jacques Rouet, maken de ultieme vriendenroadtrip langs de N7 op zoek naar de authentieke Franse keuken. Ze doen het net als vroeger: dus zonder navigatie en zonder mobiele telefoon. Gewoon met de kaart en in je beste Frans. In 10 dagen rijden ze van Parijs naar Menton. Ondertussen eten ze 10 klassieke Franse gerechten en laten ze zich verrassen door het Franse leven: op bezoek bij wijnboeren, Franse kazen maken en op zoek naar de beste vissoep.
En route avec Pleijsier

Holland Heritage
In de serie Holland Heritage komt de recente geschiedenis van verschillende Nederlandse steden en streken aan bod. In iedere aflevering staat een stad of streek uit Nederland centraal en wordt de geschiedenis behandeld aan de hand van de mooiste archiefbeelden.
Holland Heritage

De Gouden Jaren
In De Gouden Jaren neemt presentatrice Mari Carmen Oudendijk de kijker mee terug naar de recente Nederlandse geschiedenis. Ze blikt terug op verschillende jaren tussen 1950 en 1980. In elke aflevering staat een jaar centraal, waarin een Nederlandse sporter een bijzondere prestatie leverde, een artiest een grote hit scoorde of ons dagelijks leven een verrassende wending nam. Mari Carmen neemt de kijker vanuit de studio mee door het jaar dat centraal staat en zij zal de prachtige archiefbeelden voorzien van een inleiding.
Mari Carmen

Ernst op zondag
De klassieke muziekliefhebber is bij ONS aan het juiste adres. In de reeks Ernst op zondag leidt Ernst Daniël Smid concerten in met anekdotes en achtergronden van de muziek, de componisten en hun passie.
Ernst Daniël

Top 40 Hitdossier
Erik de Zwart presenteert het nieuwe programma Top 40 Hitdossier met de leukste hits en clips uit de befaamde Top 40. In elke aflevering staat de Top 40 van een bijzondere datum uit de geschiedenis centraal.
Erik de Zwart

Absolutely Fabulous
Absolutely Fabulous is een Britse komedieserie van de BBC. Moeder Edina Monsoon (Jennifer Saunders) en dochter Saffron (Julia Sawalha) hebben een behoorlijk verschillende levensstijl. Anders dan de verhouding doet vermoeden, is het verantwoordelijkheidsgevoel bij dochter Saffron een stuk groter dan bij moeder Eddie. Eddie en haar vriendin Patsy drijven dochter Saffron regelmatig tot waanzin met hun egoïsme en drankgebruik. De cynische humor is kenmerkend voor de serie en heeft ervoor gezorgd dat de serie een cult hit werd in Engeland en daarbuiten.
Absolutely Fabulous

Michael Palin
Michael Palin maakt al vanaf 1980 reisprogramma’s voor de BBC. De programma’s van Palin worden gekenmerkt door zijn interesse in de mensen in de landen die hij bezoekt, waardoor de nadruk ligt op de gebruiken van de bevolking. ONS zendt vanaf september drie reisseries uit van Michael Palin over het nieuwe Europa (2007), de Himalaya (2004) en Brazilië (2012). In Michael Palin’s New Europe reist Palin door de vele ‘nieuwe’ landen in Oost Europa, waaronder Polen, Slovenië en de Baltische staten. In Himalaya with Michael Palin bezoekt hij in zes maanden tijd de grootste bergketen van de wereld. Tijdens deze reis onderneemt hij onder andere een aantal tochten in de bergen. Het hoogste punt dat hij bereikt is Everest Base Camp op een hoogte van 5.300 meter. In Brazil with Michael Palin reist hij voor het eerst in zijn leven door Brazilië. In vier afleveringen neemt hij de kijker mee van het Noordoosten, waar het moderne Brazilië werd geboren, naar de inheemse stam Yanomami en van hoofdstad Brasilia tot de steden Rio de Janeiro, Parati en Blumenau.
Michael Palin

House of Cards
ONS zendt vanaf september de Britse serie House of Cards uit. De populaire Amerikaanse Netflix-variant met personage Francis Underwood werd gebaseerd op deze Britse voorloper uit de jaren 90. De politieke thriller volgt de charmante, hebzuchtige, geestige en meedogenloze ‘Chief Whip’ Francis Urquhart. Urquhart werkt zich koste wat het kost op naar de top van de Britse politiek. Hij plant zijn toekomst zeer zorgvuldig, maar dit kan niet voorkomen dat hij steeds meer vijanden krijgt. Het is een serie over hebzucht, corruptie en ambitie in de hoogste kringen van de Britse politiek.
House of Cards

Spoorloos verdwenen
Spoorloos Verdwenen is een Nederlandse politieserie over een klein rechercheteam uit Rotterdam dat zich bezig houdt met vermissingen. In iedere aflevering staat een verdwijning centraal: sommige personen blijken ontvoerd, andere zijn vermoord en een enkeling heeft er alle belang bij om uit vrije wil spoorloos te verdwijnen. De afleveringen zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen. De hoofdrolspelers zijn Cas Jansen en Jennifer Hoffman als rechercheurs Timo de Brauw en Maxime Noordhof.
Spoorloos verdwenen

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2024 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)