a
a
a

Nieuw kijkcijferrecord voor ONS!

ONS

Het gaat goed met ONS! Nu heel Nederland met vakantie is en er weinig mensen voor de televisie hangen, stijgen de kijkcijfers van ONS tot grote hoogte. Een teken dat steeds meer mensen ONS weten te vinden. Afgelopen weekend werd een nieuw kijkcijferrecord behaald met een bereik van bijna 3 procent. Nooit eerder werden tijdens de zomerse vakantiemaanden zo veel kijkers op één dag bereikt.
 

Het totaal aantal televisiekijkers daalt tijdens de zomervakantie altijd flink. Normaal gesproken leidt dit tot lagere kijkcijfers, ook bij de kleinere themakanalen. Bij ONS stijgen de kijkcijfers de afgelopen maanden juist tot grote hoogte. Met als hoogtepunt een bereik van 447.000 kijkers op zaterdag 5 augustus. Enkel op Nieuwjaarsdag wist ONS nog iets meer kijkers te trekken. Echter keken op die dag miljoenen kijkers meer naar de televisie dan afgelopen weekend. Procentueel gezien is het bereik van afgelopen zaterdag daarmee het hoogte ooit gemeten voor de zender.
 
ONS wijdt de stijging in kijkcijfers aan de hernieuwde koers die de zender sinds begin dit jaar heeft ingezet. Steeds meer klassiekers uit de televisiegeschiedenis keren bij ONS terug op de buis. Zo zijn bijvoorbeeld Medisch Centrum West, Wordt U al Geholpen? en James Herriot te zien. Vanaf september komen daar grote namen als Man over de Vloer, The Saint en Catweazle bij en in de nabije toekomst ook populaire programma’s als George & Mildred en The Flying Doctors. Daarnaast programmeert ONS regelmatig populaire thema-maanden. Zo staat de huidige maand augustus het thema Nederlands-Indië centraal en zal september in het teken van comedy staan.

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2020 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)