a
a
a

Muziek

Muziek | Erik de Zwart

ONS zit boordevol muziek. De Top 40 Hitdossier met Erik de Zwart, popclips uit de jaren zeventig, poplegendes, de tango van Malando, de liedjes van Sonneveld, klassieke concerten: het hoort allemaal bij ONS. Een feest van herkenning voor alle muzieksmaken, bijna dagelijks bij ons op tv en de klok rond in de Winkel van de Nostalgie. Leun achterover en kijk regelmatig onze muziekprogramma’s zoals Top 40 Hitdossier, De plaat blijft hangen en de muziekdocumentaires over legendarische bands zoals Queen, U2, The Beatles en de Nederlandse artiesten zoals Lee Towers en Golden Earring.

Top 40 Hitsdossier
In het nieuwe programma Top 40 Hitdossier presenteert Erik de Zwart de hitlijst van een bepaalde datum uit het verlden. Zo gaat de eerste aflevering over 21 juni 1979.
Lees meer >

De Plaat Blijft Hangen
Hét muziekprogramma van ONS boordevol beroemde clips en legendarisch optredens. 
Lees meer › 

Muziekdocumentaires
Bijzondere muziekdocumentaires over legendarische bands zoals The Beatles en The Rolling Stones. 
Lees meer › 

Klassieke muziek - Ernst op zondag
Prachtige klassieke concerten van bekende componisten worden uitgevoerd door beroemde orkesten. De concerten worden ingeleid door Ernst Daniël Smid.
Lees meer ›

Malando
Het tango-orkest Malando bestaat al 75 jaar en is nog altijd succesvol. De optredens zijn te zien bij ONS.

Muziek in de Winkel van de Nostalgie
Je kan ook zelf de knop omdraaien en de nostalgische muziek tot leven laten komen. Naast dvd’s, cd’s en lp’s is er in de Winkel van de Nostalgie de leukste retro apparatuur verkrijgbaar, zoals radio’s, platenspelers, jukeboxen en music centres. De nieuwste technieken in een fraaie oude jas.

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2021 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)