a
a
a

Lancering ONS

ONS is van start

Op 10 september vond de feestelijke lancering van ONS plaats in de Tolhuistuin te Amsterdam in de aanwezigheid van de nieuwe gezichten van de zender Mari Carmen Oudendijk, Sjoerd Pleijsier, Erik de Zwart, Cor Bakker, Julius Jaspers, Aicha Marghadi en Walter Muis. ONS bouwt verder op de fundamenten van NostalgieNet en wat dat precies betekent, werd snel duidelijk door het veelbelovende introductiefilmpje. Benieuwd? Bekijk het filmpje hier

ONS biedt een mooie mix aan nostalgie, Nederlandse en buitenlandse series en films en nieuwe programma’s op het gebied van lifestyle, reizen, koken, muziek en entertainment.

Lifestyle, koken, reizen en entertainment
ONS komt met meerdere eigen producties, waaronder een gloednieuw middagprogramma Bij ONS aan tafel met Kristel van Eijk en chef-kok Walter Muis. Kristel neemt met verschillende gasten de week door, er komt een muzikale gast optreden en Walter kookt de lekkerste gerechten.

Mari Carmen Oudendijk neemt kijkers mee naar de recente geschiedenis met het programma De Gouden Jaren. En de zondagochtend begint met een heerlijk ochtendvullend programma Word wakker met ONS met Mari Carmen Oudendijk, Aicha Marghadi en Julius Jaspers.

Muziek en reizen
Bij ONS is ook aandacht voor muziek. Erik de Zwart haalt de Top 40 Hitdossier naar ONS. En in de reeks Ernst op Zondag leidt Ernst Daniël Smid concerten in met anekdotes en achtergronden van de muziek, de componisten en hun passie.

Sjoerd Pleijsier reist af naar Frankrijk in het programma En route avec Pleijsier. Samen met goede vriend en chef-kok Jacques Rouet gaat hij op zoek naar de authentieke Franse keuken.

Uitgebreide programma-informatie vind je hier.

App
ONS is ook te volgen via een app. Nu al via Android, binnenkort ook voor Apple te verkrijgen. Met deze app kun je meer lezen over de programma’s, de programma’s terugkijken en behind-the-scenes video’s bekijken.

Bekijk hier de foto's en hier de aftermovie van de lancering.

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2024 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)