a
a
a

Een cijfer voor je leven

Een cijfer voor je leven

In de persoonlijke documentaireserie Een cijfer voor je leven gaat Bob Entrop op bezoek bij verschillende mensen, die met hem terugkijken op hun leven. Bob Entrop is een bekend filmmaker en presentator van onder andere Holland Doc.

In Een cijfer voor je leven ontstaan prachtige gesprekken over de levens van uiteenlopende mensen, het verhaal dat zij vertellen wordt ondersteund met privé-foto’s en beelden. Bob Entrop graaft in hun verleden en bespreekt ook zijn eigen twijfels over de onderwerpen. Het programma gaat over hoogte- en dieptepunten, afscheid nemen, dierbare herinneringen en genieten. Wat heeft de persoon gedaan en wat heeft het hem gebracht en aan het eind van iedere aflevering geven zij een cijfer voor hun leven,

Een van de personen die zijn leven deelt is Leen van Pelt. Hij is 89 jaar en runde zijn hele leven een kapperszaak. Hij kwam uit een hecht gezin en trouwde met een meisje uit Dordrecht. Haar ouders hadden een kapperszaak en zij was daar kapster. Uiteindelijk namen Leen en zijn vrouw de zaak samen over en zo rolde hij in het kapperswereldje. Hij was een echte ondernemer en optimist. Zo wil hij dan ook herinnerd worden later. ‘Als een optimist en een aanjager’. Hij geeft zijn leven een 9. Waarom? Omdat hij vindt dat hij veel succes heeft gehad en al zijn doelstellingen heeft bereikt. ‘En dat is toch belangrijk’.
 
Een cijfer voor je leven is vanaf 23 januari, iedere zaterdag om 19.00 uur te zien bij ONS.

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2019 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)