a
a
a

ARCHIEF - Seizoen 4 van Upstairs, Downstairs!

Upstairs, Downstairs

Goed nieuws voor de fans: komende week start bij ONS het vierde seizoen van de populaire dramaserie Upstairs, Downstairs!

Het vierde seizoen van Upstairs, Downstairs speelt zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog, van 1914 tot 1918. De oorlog heeft heel veel invloed op de levens en relaties van de bewoners van Eaton Place. Het huwelijk van Hazel en James staat onder grote druk en de onderlinge spanningen lopen flink op. James en Edward gaan vrijwillig in het leger en vertrekken naar het front. Richard Bellamy krijgt bezoek van Mrs Charles Hamilton, een Schotse oorlogsweduwe, die hem bijzonder intrigeert.
 
Ook op Eaton Place eist de oorlog zijn slachtoffers: Edward komt terug met een oorlogsneurose en James wordt vermist. De overige bewoners, zowel ‘Upstairs’ als ‘Downstairs’ proberen zich zo goed mogelijk aan te passen aan de nieuwe situatie. Allemaal zetten ze zich op hun eigen manier in voor koning en vaderland.
 
 
Seizoen 4 van Upstairs, Downstairs, vanaf 17 december iedere maandag om 16:00 en 22:00 uur. Herhaling op zondag om 22:30 uur.

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2024 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)