a
a
a

Archief - ONS verzacht coronaleed met Met je Hart Matinee

Met je hart Matinee

Aanstaande dinsdag, 31 maart, zendt ONS in samenwerking met stichting Met je hart een speciaal matinee uit om onze kijkers in corona-tijd een hart onder de riem te steken. Het matinee met de titel Met je hart Matinee is te zien van 15:30 tot 17:30 uur. Presentatrice Hella van der Wijst zoekt vanuit haar woonkamer contact met bekende en minder bekende Nederlanders in het land en muzikant Lars Zebregs speelt verzoeknummers van ouderen.

Van der Wijst is ambassadeur van stichting Met je hart. Een stichting die zich inzet om kwetsbare ouderen met elkaar te verbinden. Vanuit de stichting worden ouderen door het hele land benaderd om hun verzoeknummers op te geven die door Lars Zebregs gespeeld zullen worden in het Met je hart Matinee. Daarnaast zal geschakeld worden naar de woonkamers van bekende Nederlanders zoals Barry Atsma die op hun eigen manier een bijdrage zullen leveren. Presentatrice Hella van der Wijst is bekend van programma’s als Geloof Hoop en Liefde en Ik Mis Je. Zij wordt terzijde gestaan door zanger en pianist Lars Zebregs.

Met je hart Matinee is te zien op dinsdag 31 maart tussen 15:30 en 17:30 uur bij ONS. 

Meer weten over stichting Met je Hart? Kijk op www.metjehart.nl.

Kent u mensen die graag willen kijken, maar geen ONS in het televisiepakket hebben?
De live uitzending zal ook te zien zijn op kanaal 13 van ZIGGO. Bij KPN is ONS te vinden op kanaal 89. Normaal gesproken is de zender daar opgenomen in een pluspakket, maar tijdens de live-uitzending zal het kanaal voor alle klanten van KPN beschikbaar gesteld worden. 

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2024 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)