a
a
a

ARCHIEF - Nieuwe programma's in oktober bij ONS

Oktober 2018

Er valt ook in oktober weer genoeg leuks te zien bij ONS! Bijvoorbeeld de gloednieuwe eigen productie Ouwe Jongens Smørrebrød, waarin tv-coryfeeën Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder en Marco Bakker op de motor door Denemarken touren. En uiteraard start ook deze maand weer een aantal klassiekers bij ONS: de comedy Some Mothers Do ‘Ave ‘Em, de spannende serie La Piovra en een nieuw seizoen van het populaire muziekprogramma Egmond Binnen.

In Ouwe Jongens Smørrebrød stappen tv-coryfeeën Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder en Marco Bakker op de motor voor een roadtrip door Denemarken. Onderweg genieten zij van het prachtige landschap, maken zij kennis met typisch Deense gebruiken en hebben zij goede gesprekken over het leven en hun vriendschap.
Vanaf 20 oktober iedere zaterdag om 22:30 uur, herhaling op donderdag om 17:00 uur.
 
Frank Spencer uit de comedy Some Mothers Do 'Ave 'Em is een superkluns. Hij bedoelt het goed, maar hij is incompetent en lijkt ongelukken aan te trekken. Of het nu gaat om zijn nieuwe baan, zijn verleden bij de RAF of zijn toegewijde rol als oom van zijn nichtjes, het kost hem de grootste moeite alles in rechte banen te leiden.
Vanaf 16 oktober iedere dinsdag om 18:00 en 23:00 uur, herhaling op zaterdag om 16:00 uur.
 
In La Piovra wordt politie-inspecteur Corrado Cattani overgeplaatst naar het eiland Silicië, wat sinds jaar en dag een broeinest is van maffiapraktijken. Wanneer Cattani een omvangrijke drugssmokkel op het spoor komt, wordt hij van alle kanten bedreigd door de maffiaorganisatie Octopus, die iedereen op het eiland in haar macht lijkt te hebben. Cattani weet niet wie hij kan vertrouwen, toch zet hij zijn strijd tegen de onderwereld voort. 
Vanaf 19 oktober iedere vrijdag om 16:00 en 22:00 uur, herhaling op zondag om 20:30 uur.
 
Dit voorjaar was het eerste seizoen van het muziekprogramma Egmond Binnen met Anne van Egmond een enorm succes. Dit najaar ziet u daarom het tweede seizoen, ook weer boordevol heerlijke muziek, speciaal voor u geselecteerd door Anne van Egmond. Met muziek die je op de radio steeds minder vaak hoort: jazz, chansons, cabaret. 
Vanaf 20 oktober iedere zaterdag om 18:00 uur.

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2024 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)