a
a
a

Archief - Nieuwe kinderfilm vol nostalgische gezichten

Jelger de Goochelaar

Op 25 en 28 mei 2022 is de film Jelger De Goochelaar En Het Feest Van De Koning te zien in theater De Naald in Naaldwijk. Een kinderfilm vol bekende, nostalgische gezichten als Wieteke van Dort en Ome Willem. Een leuk uitje met de (klein)kinderen of misschien wel gewoon lekker voor uzelf.

Jelger Dees (37) maakt de kinderfilmreeks Jelger de Goochelaar met kinderseries van vroeger als inspiratiebron. Wie goed naar Jelger De Goochelaar En Het Feest Van De Koning kijkt, zal dan ook meerdere aspecten uit nostalgische series herkennen. Bijvoorbeeld de magie van Tita Tovenaar, de aantrekkelijke eenvoud van Bassie & Adriaan, de huiveringwekkende en ingenieuze Q&Q-situaties, of de gemoedelijkheid van Oebele.

In laatstgenoemde serie speelt o.a. Wieteke van Dort en ook zij schittert in de nieuwste Jelger de Goochelaar-film, samen met Koos van der Knaap (bekend uit Toen Was Geluk Heel Gewoon), Paul van Soest (uit Bassie & Adriaan) en Edwin Rutten als de enige echte Ome Willem.

In dit nieuwe avontuur wil een schurk verkleed als koninklijke weldoener, heersen over Belderplons en Jelger de Goochelaar moet hem tegenhouden. Samen met z’n vrienden trekt hij ten strijde om de boze ‘koning’ te stoppen en komt hij in een magisch en spannend verhaal terecht.

Jelger De Goochelaar En Het Feest Van De Koning is op 25 en 28 mei 2022 te zien in theater De Naald in Naaldwijk. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via deze link.

Wie interesse heeft in de voorgaande films van Jelger de Goochelaar kan deze bekijken op het Youtube-kanaal van Jelger de Goochelaar.

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2024 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)