a
a
a

ARCHIEF - De highlights van februari bij ONS!

De highlights van februari bij ONS!

In februari start bij ONS het tweede seizoen van de populaire western The High Chaparral. Ziet u liever een goede dramaserie? Dan is de Australische serie Janet King een aanrader. En er is natuurlijk ook weer veel amusement te zien bij ONS: de zesdelige serie Paul van Vliet – Een Leven Lang Theater, over de carrière van één van de meest legendarische cabaretiers die Nederland ooit heeft gekend. En Meer Mounties, een compilatie van de leukste sketches van Piet Bambergen en René van Vooren.

Vorig jaar was bij ONS het eerste seizoen van de populaire western The High Chaparral te zien. De reacties waren overweldigend, daarom zenden we vanaf februari ook het tweede seizoen van de serie uit.
In seizoen 2 gaat het verhaal van de familie Cannon verder en het is spannender dan ooit op de High Chaparral ranch. Victoria Cannon overleeft ternauwernood een brutale postkoetsoverval en valt in handen van bandieten. Buck Cannon wil salooneigenaar worden, maar iemand beraamt een aanslag op hem. Billy Blue is getuige van een bloedbad in een Apachekamp. Big John moet de leiding van de High Chaparral overdragen aan zijn zwager Manolito. En na een onredelijke huwelijksruzie besluit Victoria om Big John te verlaten.
Vanaf 12 februari iedere dinsdag om 16:00 en 22:00 uur. Herhaling op zaterdag om 19:00 uur.
 
Janet King is een Australische dramaserie die in 2014 in première ging.
Janet keert na een jaar zwangerschapsverlof vastberaden terug op haar werk om te bewijzen dat zij nog niets van haar scherpte verloren is. Maar haar afdeling publieke rechtszaken blijkt in de tussentijd behoorlijk veranderd te zijn. Onder groeiende politieke druk is directeur Tony Gillies een moeizame alliantie aangegaan met hoofdinspecteur Jack Rizzoli en Janet’s baan wordt bedreigd door een rijzende ster in haar werkveld, Owen Mitchell. Mitchell deinst er niet voor terug om buiten zijn boekje te treden om grote zaken te winnen.
Vanaf 19 februari iedere dinsdag om 21:00 uur. Herhaling op zondag om 17:00 uur.
 
Programmamaker Job Cieraad maakte voor ONS een zesdelige documentaireserie over één van de grootste cabaretiers van ons land: Paul van Vliet. De serie geeft een beeld van het gehele theaterleven van deze veelzijdige cabaretier. Alle grote successen waarmee hij zich onsterfelijk heeft gemaakt, passeren de revue, zoals de typetjes Bram van de Commune, Majoor Kees Baron Taets van Avezaethe en Haagse Benny. Van Vliet is door de jaren heen ook bekend geworden met zijn indrukwekkende liedjes, zoals Meisjes van 13, Veilig achterop bij vader op de fiets en Pappa is blijven hangen aan de sixties. Veel van zijn liedjes werden grote hits. Naast het beeldmateriaal uit zijn shows bevat iedere aflevering ook interviews met Paul van Vliet.
Vanaf 4 februari iedere maandag om 19:00 uur. Herhaling op zaterdag om 23:30 uur.
 
In Meer Mounties ziet u Piet Bambergen en René van Vooren op hun best: een compilatie van de allerleukste sketches die dit komische duo maakte voor de AVRO.
Na opgetreden te hebben in shows van Johnny Jordaan en Rudy Carell, kregen De Mounties van 1968 tot 1977 hun eigen shows bij de AVRO. Die werden door miljoenen kijkers bekeken en vooral de momenten waarop Piet als vrouw ten tonele verscheen waren hilarisch.
De sketches van De Mounties staan garant voor een avondje topamusement van de bovenste plank.
Vanaf 19 februari iedere dinsdag om 20:30 uur.

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2024 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)