a
a
a

ARCHIEF - De Gouden Jaren van ONS in het theater

De Gouden Jaren van ONS

Na een succesvol eerste seizoen, gaat ONS opnieuw het theater in! Met de nostalgische voorstelling De Gouden Jaren van ONS beleeft u een fantastische muzikale reis door de jaren 50, 60 en 70 van de vorige eeuw. Kom kijken en haal herinneringen op aan deze mooie tijd met topartiesten als Jacques Klöters, Cor Bakker en Rebecca Lobry!

Bestel hier uw tickets voor De Gouden Jaren van ONS.
Bekijk hier het speelschema en vindt een voorstelling bij u in de buurt.

Weet u het nog? De kolenkachel die het huis stoffig maakte. De ijsbloemen op de ruit. Het papieren loonzakje en bellen bij de buren met een telefoontoestel. De weckfles, het petroleumstelletje en de zwart-wit televisie. Snip en Snap’s revue en Annie M.G. Schmidt. Luisteren naar Radio Luxemburg en lezen over popidolen in de Tuney Tunes. De muziek van Lou Bandy, Eddy Christiani, de Fouryo’s, Trea Dobbs, Edith Piaf, Rob de Nijs en de Beatles. Knikkeren en touwtje springen op straat. De radioprogramma’s Ochtendgymnastiek met Ab Goubit en Kleutertje luister. Vol ongeloof kijken naar de eerste mens op de maan. Onze helden Swiebertje en Malle Pietje en na de Fabeltjeskrant snel onder de wol.

Er is veel gebeurd in al die jaren en u was daarbij!

Wilt u een avond terug in die herinnering? Dat kan! De muzikale theatervoorstelling De Gouden Jaren van ONS neemt u mee terug naar die tijd, die niet eens zo heel ver achter ons ligt en toch een eeuwigheid geleden lijkt.

De Gouden Jaren van ONS is een kijk- en luisterprogramma met topartiesten als Cor Bakker en Danny Malando. Samen met u worden aan de hand van historische beelden uit het populaire bioscoopjournaal van Polygoon en de mooiste liedjes uit de jaren 50, 60 en 70, herinneringen opgehaald uit de tijd van uw jeugd en die van uw ouders en grootouders.

Voor wie in deze periode geboren is, is deze voorstelling een feest der herkenning en voor de jongere generatie is het een vermakelijke manier om meer te weten te komen over het dagelijks leven van hun ouders en grootouders.

Een muzikale reis langs memory lane waarin vader de pijp stopte en moeder de sokken.

Met Jacques Klöters, Cor Bakker en Rebecca Lobry.

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2024 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)