a
a
a

April: Thema Maand Ouder Worden

April staat bij ONS in het Thema van ‘Ouder worden’ .
Ouder worden we allemaal, elke dag. We worden ook steeds ouder, steeds vaker zelfs 100!

Bij ONS staan we daar deze maand bij stil met de schitterende documentaire ‘Live till I die’ maar ook ziet u de eye-opener ‘The 100 year life’.


Live till I die - documentaire

- woensdag 5 April om 21:00 uur, herhaling zondag 9 april om 21:30 uur.

Bij Kyrkbyn, een bejaardentehuis aan de rand van Stockholm, worden binnenkort veel bewoners 100 jaar. Vanwege een rolstoel of zeer beperkte mobiliteit kenden sommigen elkaars namen niet eens totdat er een activiteitencoach werd ingehuurd om deze eenzaamheid te doorbreken. Live Till I Die is een documentaire die onderzoekt wat het betekent om het leven ten volle te leven op de laatste honderd meter, terwijl we met humor, openhartigheid en waardigheid de ups en downs van ouder worden en zorg op latere leeftijd omarmen.

Your 100 Year Life - documentaire

- vrijdag 14 April om 19:00 uur.

Hoera, we worden allemaal steeds ouder. Het slechte nieuws is dat pensioenstelsels wereldwijd op instorten staan. Met schrijnende armoede onder steeds meer ouderen tot gevolg. In Nederland is het stelsel solide, maar de inflatie raakt ook hier veel gepensioneerden. Een indringend beeld uit alle hoeken van de wereld De documentaire Your 100-year life brengt indringend in beeld hoe slecht de oudedagsvoorzieningen ervoor staan, in alle hoeken van de wereld. In de vorm van een unieke mix van persoonlijke verhalen en analyses van experts, maar ook met humor en optimisme.

Ook te zien tijdens de Thema Maand:

FC Vief: Doc FC Emmen walking football, vanaf maandag 3 april om 20:30, herhaling zondags om 18:00 uur.

The Baby Boomers Guide to Growing Old, vanaf 4 april iedere dinsdag om 22:00 uur.

Docu: Oud maandag 24 april 20:30 uur.

Seniorencollege, vanaf 11 maart iedere zaterdag om 17:30 uur.
Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2024 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)