a
a
a

Zakelijk

COMMERCIËLE MOGELIJKHEDEN ONS

BUREAUVIJFTIG
ONS is onderdeel van Bureauvijftig. Bureauvijftig helpt bedrijven om vijftigplussers écht te begrijpen en te bereiken. Om de juiste producten en diensten te ontwikkelen, lanceren en vermarkten. Het team helpt bij ouderenmarketing en vijftigplusmarketing. Altijd op basis van waardevolle inzichten uit onderzoek. Ze sparren graag over een nieuwe strategie of aanpak en ondersteunen bij het verwoorden van een inspirerende en kansrijke koers. En uiteraard helpen zij ook met het daadwerkelijk realiseren van de gemaakte plannen. Kijk voor meer informatie op de website van Bureauvijftig.

KIJK NAAR ONS
ONS is dé zender voor 50-plussers. Het is de zender voor mensen die houden van goede series, Nederlandse speelfilms, geschiedenis en entertainment. Een televisiezender voor mensen die midden in het leven staan, maar met een hart voor het verleden.

DOELGROEP
ONS richt zich primair op 50-plussers. Nederland telt zes miljoen mensen boven de 49. Dat is bijna 40 procent van de bevolking − en voor de komende jaren de grootste groeimarkt. Want er komen steeds meer van die fitte plussers bij. Zij vormen de groep met het meeste geld en de meeste vrije tijd. ONS is dus de goede zender op het goede moment.


KEY FACTS ONS


     • Te zien in meer dan 4,5 miljoen huishoudens      • Positieve uitstraling      • Voor mensen die middenin het leven staan      • Een hart voor het verleden      • Nederlandse uitstraling

HERKENBARE PROGRAMMA’S
ONS heeft een vaste horizontale programmering met op elk tijdstip herkenbare programma’s. Programma’s die iets betekenen voor de mensen voor wie we het doen. Dit zijn programma’s over reizen, natuur en cultuur; over geschiedenis en nostalgie; over gezondheid, lekker eten en drinken. Natuurlijk bieden we ook volop ouderwets topamusement, kwaliteitsdrama, Nederlandse en Britse komedies, speelfilms en veel muziek. Naast bestaande programma’s brengt ONS ook eigen producties.
Lees hier meer over de programma’s >>


ADVERTEREN EN COMMERCIËLE MOGELIJKHEDEN
Voor de 50plus doelgroep heeft ONS iets unieks te bieden. De televisiezender kan een hoog en gericht bereik realiseren binnen de doelgroep. En met een website en app heeft ONS de beschikking over een groot online platform. Deze kan standalone of juist gecombineerd met TV, met bijbehorende synergie-effecten, ingezet worden. ONS biedt meer dan spotsamenwerkingen: het ONS Partnership team bedenkt, ontwikkelt, en produceert multimediale campagnes op basis van de doelstellingen van de adverteerder. 

Neem voor meer informatie contact op met:
Heleen Scheurwater
Werner von Simensstraat 13
2712 PN Zoetermeer
[email protected]
+31 85 130 1749Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2021 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)