a
a
a

Spoorloos verdwenen

Spoorloos verdwenen

Spoorloos Verdwenen is een Nederlandse dramaserie die voor het eerst in 2006 door de AVRO uitgezonden op televisie. In totaal zijn er 3 seizoenen gemaakt. De hoofdrollen worden gespeeld door Cas Jansen (Timo) en Jennifer Hoffman (Maxime).

De afleveringen zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen en geschreven door Paul Ruven, Tomas Ross, Marian Batavier en Daniel Hogendoorn.

Iedere aflevering van Spoorloos Verdwenen gaat over een andere vermissing en duurt ongeveer 50 minuten. De aflevering begint altijd met de verdwijning van een persoon, waarna de rechercheurs gelijk starten met het opsporen van de persoon. Sommige personen blijken ontvoerd of vermoord te zijn. Anderen zijn vrijwillig vertrokken. In Nederland worden per jaar ongeveer 16.000 aangiftes gedaan voor vermissing. In veruit de meeste gevallen is de vermiste binnen 3 weken terug, maar soms loopt het helaas slecht af.

Een van de afleveringen gaat bijvoorbeeld over de vermissing van een adoptiekind. Haar nieuwe ouders staan te wachten bij de aankomsthal van Schiphol, maar het meisje komt niet aan. De adoptieouders doen aangifte en de rechercheurs komen in actie..

Spoorloos Verdwenen is iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij ONS.

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2020 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)