a
a
a

Roger Moore als The Saint weer te zien bij ONS

The Saint

ONS start het nieuwe televisieseizoen met een klassieker van de bovenste plank: The Saint. Deze populaire serie met Roger Moore is vanaf dinsdag 5 september terug op tv.
 

Roger Moore overleed afgelopen mei. Zijn grote wereldwijde doorbraak kwam in 1962 toen hij de rol van Simon Templar speelde in de telvisieserie The Saint.
 
Meesterdief Templar, met als schuilnaam The Saint, is miljonair en geniet volop van de goede dingen van het leven. Maar hij zet zich ook in om de misdaad te bestrijden. Hij gedraagt zich als een gentlemen tegenover vrouwen en wordt altijd omringd door vrouwelijk schoon. Als privédetective voert hij geheime opdrachten uit, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. The Saint bestrijdt onrecht en komt op voor de armen en wordt daarbij steeds op de hielen gezeten door Inspecteur Teal van Scotland Yard.
 
Roger Moore heeft nog veel meer klassiekers op zijn naam staan. Zo was hij te zien in de serie Ivanhoe, vertolkte hij zeven maal de rol van geheimagent James Bond en speelde hij samen met Tony Curtis in The Persuaders (De Versierders). Deze laatste serie zal later dit jaar ook te zien zijn bij ONS.
 
The Saint is vanaf 5 september iedere dinsdag te zien om 16:00 en 22:00 uur.

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2019 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)