a
a
a

Juli is Western-maand bij ONS

Western-maand

De maand juli is Western-maand bij ONS. De hele maand lang kunt u genieten van good old Western-films en -series.

Met de klassiekers Bonanza en The Lone Ranger en de films van John Wayne.

De serie Bonanza is in de geschiedenis van de televisie de langstlopende western-serie ooit. Een klassieker van niveau! De avonturen van Ben Cartwright en zijn zonen Adam, Little Joe en Hoss hebben jarenlang miljoenen fans aan de buis gekluisterd. Bij ONS keert de populaire familie terug op de buis. Leef mee met hun opwindende avonturen rondom hun ranch The Ponderosa. Een unieke en spannende serie die het Wilde Westen direct bij u in de huiskamer brengt. I
Iedere donderdag om 21:30 uur, herhaling op maandag om 19:00 uur, vanaf 2 augustus ieder woensdag om 18:30 uur.
 
The Lone Ranger is een Amerikaanse westernserie die daar tussen 1949 en 1957 op televisie te zien was. De hoofdpersoon, The Lone Ranger, is een gemaskerde Texaanse ranger die op zijn trouwe paard Silver het kwaad bestrijdt. Ook zijn Indiaanse metgezel Tonto, speelt een belangrijke rol in de serie. Met de overbekende tune en de kreet die iedereen mee kan doen: Hi-ho Silver, away!.
Vanaf 6 juli iedere donderdag om 22:30 uur en iedere zondag om 18:00 uur.
 
John Wayne is de verpersoonlijking van de western. In zijn lange carrière speelde hij in een enorme hoeveelheid western-films. Bij ONS ziet u tijdens de Western-maand iedere woensdag om 16:00 uur een film met John Wayne. Waaronder Angel & The Badman, Blue Steel en The Desert Trail.
 
Western-maand, de gehele maand juli bij ONS.

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2019 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)