a
a
a

Geniet van het EK en de Olympische Spelen vanuit een vakantiehuisje in Nederland

Deze zomer staan het Europees Kampioenschap (EK) Voetbal en de Olympische Spelen gepland, en hoewel tv-ontvangst in het buitenland vaak lastig is, biedt een vakantiehuisje in Nederland de perfecte oplossing.                     

  

 Door een vakantiehuisje te huren in Nederland, kun je genieten van een welverdiende vakantie én hoef je geen enkele wedstrijd te missen.


Grootste sportevenementen


Het EK en de Olympische Spelen zijn 2 van de grootste sportevenementen ter wereld. Het Europees kampioenschap Voetbal (EK) brengt de beste voetbalteams van Europa samen om te strijden voor de titel van het continent. Dit toernooi, dat om de 4 jaar plaatsvindt, staat bekend om zijn intense wedstrijden en onvergetelijke momenten.


Daarnaast vinden de Olympische Spelen plaats, een internationaal sportevenement dat atleten van over de hele wereld samenbrengt om te concurreren in een breed scala aan sporten, van atletiek en zwemmen tot gymnastiek en wielrennen. De Olympische Spelen zijn een viering van sportiviteit, diversiteit en wereldwijde samenwerking. Dit jaar worden de Spelen gehouden in Parijs, Frankrijk, en beloven ze opnieuw een spektakel te worden met talloze records en inspirerende prestaties.


Combinatie van alle voordelen


Een verblijf in een vakantiehuis in Nederland combineert alle voordelen van er even tussenuit zijn met het gemak van goede tv-ontvangst. En wanneer je genoeg hebt van tv kijken, kun je een verfrissende duik nemen in een van de zwembaden. De meeste vakantieparken beschikken tegenwoordig over comfortabele accommodaties en tal van faciliteiten, waaronder zwembaden waar het hele gezin van kan genieten. De kans is klein dat het zwembad een Olympisch formaat heeft, een glijbaan of ander vertier ligt meer voor de hand. Bekijk hier alle parken met een zwembad.


Geniet deze zomer van sport, vakantie en nostalgie


Het wordt een heerlijke sportzomer. En wanneer je genoeg hebt van sport, kun je heerlijk ontspannen door over te schakelen naar de zender ONS, die geen sport uitzendt, maar wel de leukste nostalgische programma's! ONS biedt deze zomer een reeks programma's die je terugvoeren naar de hoogtepunten van vroeger. Denk aan klassiekers zoals The Love Boat, Commissaris Rex, 'Allo 'Allo!, One Foot in the Grave, Hi-de-Hi, Keeping up Appearances, Charlie's Angels, Fantasy Island, Bewitched en The Lone Ranger. Dit is een extra reden om in eigen land te blijven, want ONS is niet buiten Nederland te ontvangen. 


Center Parcs biedt bijvoorbeeld een uitstekende keuze aan vakantieparken verspreid over het hele land. Of je nu kiest voor een ontspannende vakantie in de natuur of een actieve vakantie vol avontuur. Alles is mogelijk. Reserveer nu jouw vakantiehuisje en geniet van een zorgeloze zomer vol sport en ontspanning.

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2024 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)