a
a
a

Fit at Home by Antje Monteiro, ONS en Kompas Publishing slaan de handen ineen om Nederland te laten bewegen! Dagelijkse uitzendingen vanaf 3 juni

Fit at Home by Antje Monteiro, ONS en Kompas Publishing slaan de handen ineen om Nederland te laten bewegen! Dagelijkse uitzendingen vanaf 3 juni.


Fit at Home, de #1 sportapp van Europa, verheugt zich om aan te kondigen dat het een samenwerking is aangegaan met de Nederlandse televisiezender ONS en Kompas Publishing. Vanaf 3 juni zal ONS elke werkdag om 9:45 uur een Fit at Home workout uitzenden, met als doel heel Nederland thuis te laten bewegen.

Deze mooie samenwerking combineert de deskundigheid van Fit at Home op het gebied van bewegen met het bereik en de toegankelijkheid van ONS op televisie. Door deze krachten te bundelen, zullen kijkers van ONS kunnen genieten van hoogwaardige workouts en het gemak ervaren om te bewegen vanuit hun eigen huis.

"Als pionier op het gebied van thuissporten en online fitness streven we er voortdurend naar om nieuwe manieren te vinden om mensen te bereiken en hen te ondersteunen bij het verbeteren van hun gezondheid en welzijn", aldus Antje Monteiro, Founder & CEO Fit at Home. "De samenwerking met ONS stelt ons in staat om ons bereik verder uit te breiden en nog meer mensen te inspireren om actief te worden."

De uitzendingen zullen een breed scala aan workouts bevatten, geschikt voor alle fitnessniveaus en leeftijden.

"We zijn verheugd om samen te werken met Fit at Home om onze kijkers elke werkdag te voorzien van inspirerende en toegankelijke workouts", aldus Chantal Lampe-Roeters, zendermanager bij ONS. "Gezondheid en welzijn was nog niet eerder zo onder de aandacht op de zender, en deze samenwerking stelt ons in staat om onze kijkers nog meer te bieden op dit gebied."

De Fit at Home workouts zullen vanaf 3 juni elke werkdag te zien zijn op ONS, om 9:45 uur. Kijkers kunnen de lokale televisiegids raadplegen voor specifieke uitzending.

---

Over Fit at Home:

Fit at Home is de #1 sportapp van Europa voor het hele gezin. Opgericht om gezondheid en bewegen voor iedereen zo makkelijk en laagdrempelig mogelijk te maken. De Fit at Home app verandert je tv in je eigen sportschool met meer dan 1.000 workouts voor het hele gezin. De on-demand app is beschikbaar via KPN, Ziggo, Delta, Caiway, Samsung, LG, Philips en Android TV om in beweging te komen en te blijven wanneer het jou uitkomt.   

Over ONS:

ONS is dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen. ONS biedt een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment. Bij ONS ziet u programma’s uit en over het verleden. Programma’s die u een goed gevoel geven. Denk aan klassiekers als The Love Boat, Charlie's Angels en 'Allo 'Allo. Maar ook prachtige historische kostuumdrama’s en films die de sfeer van vroeger uitademen.

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2024 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)