a
a
a

Are you being served? binnenkort weer te zien bij ONS

Are you being served?

Televisiezender ONS heeft een groot pakket BBC-programma’s aangekocht. Met de aankoop van deze series en comedy’s zal ONS in de nabije toekomst nog sterker dé televisiezender worden waar herbeleven voorop staat. Programma’s als het immens populaire Are you being served? zijn hiermee binnenkort weer te zien op de Nederlandse televisie.

In het aangekochte BBC-pakket zijn bekende en zeer gewaardeerde BBC-series opgenomen die hiermee eindelijk weer terugkeren op de Nederlandse televisie. Denk aan comedy’s als Are you being served? (in Nederland ook wel bekend onder de titel Wordt u al geholpen?) en ‘Allo ‘Allo! met het overbekende typetje René Artois (gespeeld door de onlangs overleden Gorden Kaye).

Maar ook bekende dramaseries als The Onedin Line uit de jaren 70, de politieserie Dalziel & Pascoe en de klassieker James Herriot (ook bekend onder de titel All Creatures Great and Small) zullen dit jaar weer te zien zijn bij ONS.

De nieuw aangekochte programa's zullen vanaf juni bij ONS gaan starten. De exacte uitzendtijden zijn nog niet bekend. Houdt u hiervoor deze website en onze Facebook-pagina goed in de gaten!

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2019 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)