a
a
a

55-plussers op zoek naar de liefde

In het nieuwe programma Liefde Gezocht vertellen 55-plussers hun bijzondere, openhartige en opvallende verhalen over de liefde. Wat maakt de liefde voor hen zo bijzonder en met wat voor een partner zouden zij hun leven willen delen? Kijken dus, want wie weet is één van de kandidaten de ideale partner voor u!

Vanaf 20 september ziet u bij ONS de bijzondere 7-delige serie over de liefde: Liefde Gezocht. Het programma portretteert Nederlandse vrouwen en mannen van middelbare leeftijd die op zoek zijn naar een partner. Ze vertellen over zichzelf, wat liefde voor hen betekent en waarom ze een partner zoeken. Liefde Gezocht brengt openhartige en uiteenlopende verhalen van deze markante, levenslustige mensen in beeld. Voelt u zich aangesproken door het verhaal van één van de deelnemers? Dan kunt u reageren door een mail te sturen en wie weet vindt u wel de liefde van uw leven!

Uit berekeningen van het CBS blijkt dat het aantal singles in Nederland de komende jaren sterk blijft toenemen. Deze trend geldt des te meer voor mensen van middelbare leeftijd. Liefde Gezocht toont persoonlijke verhalen achter deze kille cijfers. 55-plussers geven een uniek kijkje in hun wereld, het leven dat ze leiden en hun visie op de ontbrekende partner die hun leven compleet kan maken. Van een reismaatje tot iemand om de mooie momenten in het leven mee te delen: iedereen heeft zo zijn of haar eigen beeld van de liefde. Na ieder portret komt het e-mailadres van de betreffende deelnemer in beeld. Wie weet wat de liefde brengt!

Liefde Gezocht is vanaf 20 september iedere dinsdag om 21:00 uur te zien bij ONS.

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Copyright © 2020 - ONS | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)