Recepten
Spaanse tapas
Albondigas, Spaanse tortillak, Montadito, Cazuela de arroz con habas y choriz, Spaanse salade. Het is duidelijk, het is tijd voor Spaanse tapas.
Lees verderHet recept voor een heerlijk kerstmenu
Kalfsrollade, stoofperen, aardappelpuree, spruitjes met spekjes en witlof uit de oven. Kortom: een heerlijk kerstdiner! Lees verder voor het recept.
Lees verderAtjar Ketimoen (zoetzure komkommer)
In Bij ONS aan tafel maakte Walter Muis heerlijke Oosterse gerechtjes, waaronder Atjar Ketimoen. De overige Indische recepten zijn terug te lezen in het boek van Danny Jansen: Zoals alleen oma dat kan.
Lees verderKip met speculaas
Benieuwd hoe Walter Muis in Bij ONS aan tafel die heerlijke kip met speculaas maakte? Hier vind je het recept.
Lees verderRisotto met venkel en gepocheerde kabeljauw
In Bij ONS aan tafel maakte chef-kok Walter Muis heerlijke risotto met venkel en gepocheerde kabeljauw.
Lees verderRunderstoof met pappardelle
In Bij ONS aan tafel kookte Walter Muis runderstoof met pappardelle.
Lees verderZalm-tonijn tempura
Bij ONS aan tafel - aflevering 2
Voor wie nog nooit zalm-tonijn tempura heeft gemaakt, probeer het eens! Met dit recept is het niet moeilijk jezelf en je tafelgenoten te verrassen met een overheerlijk maaltijd.
Curry van groene tomaat
Word wakker met ONS, aflevering 3
In deze aflevering van Word wakker met ONS kookte Julius Jaspers een hele bijzondere curry; curry van groene tomaat. Hier is het recept.
Koreaanse auberginesalade (Gaji-Namul)
Word wakker met ONS, aflevering 3
In deze aflevering van Word wakker met ONS maakte Julius Jaspers een echte Koreaanse lekkernij: Gaji-Namul, oftewel een auberginesalade.
Kip in wittewijnsaus en pilav
Word wakker met ONS, aflevering 4
Kip in een heerlijke wittewijnsaus met pilav. Klinkt al lekker toch?
ONS burger met pittige saus
Bij ONS aan tafel - aflevering 1
In Bij ONS aan tafel kookt Walter Muis elke aflevering een heerlijk gerecht. Deze week: de ONS burger met pittige saus.
Mayonaise
Word wakker met ONS, aflevering 2
Het fijne van zelf sausjes maken is dat je precies weet wat je erin gooit en geen last hebt van vage E-nummers. Bovendien is het veel lekkerder! Met dit recept van Julius Jaspers voor een zelfgemaakte mayonaise is het maken ervan ook nog eens heel makkelijk!
Gratin van reuze-macaroni
Word wakker met ONS, aflevering 2
In deze aflevering maakt Julius Jaspers een gratin van reuze macaroni.
Coca Cola barbecuesaus
Word wakker met ONS - aflevering 1
Iedere chef-kok zal beamen dat een goede saus heel belangrijk is. Zo ook Julius Jaspers. Hij deelt graag zijn recept voor een overheerlijke barbecuesaus.
Longhaas Caveman
Word wakker met ONS - aflevering 1
In deze aflevering bereidt Julius Jaspers een longhaas om je vingers bij af te likken!